Wholesale worldwide Wholesale worldwide
Аvailable in English, Russian, Greek.
Retail orders from Greece and Romania International retail supply of maple syrup
Shipping to over 20 countries in Europe.
Поръчки на дребно за Гърция и Румъния Международна доставка на дребно на кленов сироп
Доставка до над 20 държави в Европа.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 4 литра
Кленов
сироп
4 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет детоксикация с кленов сироп
Пакет
детоксикация с кленов сироп
Пакет отслабване с кленов сироп
Пакет
отслабване с кленов сироп
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет отслабване с кленов сироп и кокосово масло
Пакет отслабване с кленов сироп и кокосово масло

100% Натурален продукт, Директно от Канада! "Клас A" (Light)

Произведени в България!

Здравословни пакети с кленов сироп

Диета с оригинален канадски кленов сироп и кокосово масло

Диета с оригинален канадски кленов сироп и кокосово масло

Диетата с оригинален канадски кленов сироп вече един от най-популярните и най-ефективните начини за отслабване в целия свят. В интернет пространството, вкл. и при нас в Maple-bg.com, можете да намерите стотици мнения и коментари от хора, които са преминали през стъпките на здравословния режим.

Има, обаче, още един натурален продукт, който може да е изключително полезен участник в тази диета. Това е Органичното, студено-пресовано (Virgin) кокосово масло.

Повече за кокосовото масло

Когато става въпрос за „супер храни”, които могат да ви помогнат да свалите нежелани килограми, кокосовото масло се нарежда сред най-подходящите. Органичното кокосово масло предлага няколко предимства, които пряко влияят върху способността на тялото да отслабва. Това е доказано не само научно, но и с дългата история на неговата употреба от различни култури по света.

Кокосово масло не само забързва метаболизма, но и се грижи за хормоналното здраве, като има добро влияние върху щитовидната жлеза.

Кокосовото масло е най-добрата мазнина, свързана със свалянето на килограми!
То съдържа уникална комбинация от мастни киселини с мощен ефект върху метаболизма. Няколко проучвания доказват, че кокосовото масло се бори с натрупаните мазнини в тялото и най-вече в областта на корема. Освен това кокосовото масло е богато на средноверижни триглицериди – мастни киселини, които стимулират матаболизма.

Едно важно свойство на кокосово масло е, че то е термогенна храна. Неговата консумация изисква повече енергия за храносмилане, като по този начин стимулира метаболизма. Според резултатите на едно проучване 1 до 2 лъжици кокосово масло на ден увеличава разхода на енергия с 5%, което се равнява на около 120 калории.

Диета с кленов сироп и кокосово масло

Ако попитате, кой е най-популярният метод за отслабване, практикуван от жени и мъже, то отговорът е “Диета с кленов сироп”. Тя е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото.

Диетата с кленов сироп има положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия.

В тази диета се заменят основните хранения със специално приготвена напитка от кленов сироп, лимонов сок и вода. За да приготвите тази напитка са Ви необходими следните съставки:
- 2 супени лъжици оригинален канадски кленов сироп
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 1 щипка (1/4 лъжица) джинджифил на прах или лют червен пипер за подобряване на метаболизма и циркулацията
- 200 мл. топла или студена вода (една водна чаша).

Всички съставки се разбиват до получаване на хомогенна смес.

За постигане на желаните резултати трябва да консумирате 6 до 12 чаши (2 до 4 литра) дневно от тази напитка. Когато почувствате глад или слабост изпивайте по една чаша. С тази напитка ще снабдите организма си с необходимите му за правилно функциониране витамини и минерали. Отсъствието на протеини по време на диетата ще подобри и засили изхвърлянето на токсини от организма.

Запомнете, че по време на диетата с кленов сироп не трябва да консумирате никаква друга храна.

Ако почувствате необходимост можете допълнително да пиете ментов чай или негазирана вода.

Кокосово масло като участник в диетата с Кленов сироп

Кокосовото масло естествено се втвърдява при температура по-ниска от 23-24 градуса, така че е най-добре да го втечните, преди да го консумирате.

20 минути преди хранене е най-доброто време да приемате кокосово масло, тъй като по този начин апетитът ви значително ще се намали, а и ще се засищате с по-малко количество храна.

За да втечните кокосово масло, сложете от него в чаша и добавете гореща вода или пък билков чай. Разбъркайте добре и изпийте течността.

Колко кокосово масло трябва да приемаме?

При тегло до 59 кг. – по една лъжица три пъти дневно;
При тегло от 60 кг. до 82 кг. – по лъжица и половина 3 пъти дневно;
При тело по-високо от 82 кг. – по две лъжици 3 пъти дневно.

Бихте могли и да ядете директно втвърдено кокосово масло, като го оставите да се разтопи в устата ви. Всичко зависи от вашите предпочитания.

Консумацията на кокосово масло по време на диетата с кленов сироп ще доведе до видим ефект особено в областта на корема.
 Нашите партньори:
ЗдравницаИна-Фарма ООД