Доставка в България Доставка в България
Доставяме до всяка точка на страната.
Доставка до Европа Доставка до Европа
Бързо и лесно до всяка точка на ЕС.
Търговия на Едро и Дребно Търговия на Едро и Дребно
Работим с над 300 магазини, хотели и ресторанти.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 5 литра
Кленов
сироп
5 литра
Кленов сироп - 25 литра
Кленов
сироп
25 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и содаОтличителни знаци за гарантирано качество

Уважаеми клиенти,
предоставяме на Вашето внимание няколко стъпки и отличителни знаци, които трябва да бъдат следени при покупка на Оригинален канадски кленов сироп, така че да се гарантира 100%-вите качество и произход на закупения продукт!

1. Търсете "ЗДРАВНИЦА"!

Оригиналният канадски кленов сироп се разпространява на българския пазар под регистрираната търговска марка "ЗДРАВНИЦА". Логото на "Здравница" е поставено на бутилките. От дясно ще намерите и изображение на логото, за което трябва да съблюдавате.

2. Етикети на български език!

Всички разфасовки на Оригиналният канадски кленов сироп (без добавки и примеси) са изцяло етикирани на български език, като са посочени данни за контакт с вносителя, както и данни за произхода на продуктите.

3. Сертификат на лабораторното съдържание на продуктите!

Оригиналният канадски кленов сироп, предлаган от "Ню Ес Нет" ЕООД е придружен със сертификат на лабораторния анализ на продуктите. Документът е издаден от "Nova Scotia Research Foundation Corporation", Канада.

4. Декларация за съответствие от вносител!

Всеки търговски обект, предлагащ оригинален канадски кленов сироп е длъжен при желание на клиента да предоставя "Декларация за съответствие", издадена и подпечатана от "Ню Ес Нет" ЕООД. В декларацията задължително трябва да има данни за контакт и печат на фирмата! Документът е публикуван и на сайта в раздел "Сертификати".

5. Уведомление за пускане в продажба от Министерство на земеделието и храните

Всеки търговски обект, предлагащ оригинален канадски кленов сироп е длъжен при желание на клиента да предоставя "Уведомление за пускане в продажба", издадено от Министерство на земеделието и храните на Р. България. В уведомлението трябва да са вписани данните на "Ню Ес Нет" ЕООД, като за номер на административния документ е положен: 13БГ005100Х0500389 / 2013. Документът е публикуван и на сайта в раздел "Сертификати".

6. Липса на всякакви изменения на етикирането

Продуктите предлагани от "Ню Ес Нет" ЕООД не трябва и не могат бъдат с "преправяни", "дозалепяни" или друг вид увреда на етикетите или опаковките. Допустимо е единствено полагане на етикет с точен превод на разфасовките с боровинка, ягода и жен шен, както и на кленовите бонбони.


Напомняме Ви, че "Ню Ес Нет" ЕООД е упълномощен вносител на Оригинален канадски кленов сироп. Продуктите биват внасяни ДИРЕКТНО от Канада. "Ню Ес Нет" ЕООД е единствената компания, която извършва подобен внос на съответната марка!

7. Търговски обекти

Всички търговски обекти на територията на Р. България, които предлагат продуктите на "Ню Ес Нет" ЕООД са описани като имена и адреси в раздел "МАГАЗИНИ" на сайта. Закупуването на оригинален канадски кленов сироп от обявен в сайта обект е още един начин за гаранция на качество и произход на закупения продукт. Екипът на "Ню Ес Нет" ЕООД се старае постоянно да обновява информацията за обектите. В случай, че имате съмнения дали даден обект предлага реално нашите продукти можете да отправите запитване към нас на:
тел.: 02/ 932 09 51; 932 09 57
e-mail: office@maple-bg.com 


Нашите партньори:
Здравница Ина-Фарма ООД Европът - куриерски услуги Супермаркети Лекси Аптеки Фармастор
 
Здраве от природата Магазини Herbalance Дрогерия Фитоакцент Afya Pharmacy