Доставка в България Доставка в България
Доставяме до всяка точка на страната.
Доставка до Европа Доставка до Европа
Бързо и лесно до всяка точка на ЕС.
Търговия на Едро и Дребно Търговия на Едро и Дребно
Работим с над 300 магазини, хотели и ресторанти.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 5 литра
Кленов
сироп
5 литра
Кленов сироп - 25 литра
Кленов
сироп
25 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и сода




Ракът бяга от хлебна сода и кленов сироп

Лек против рак от хлебна сода и кленов сироп

"В Божията зелена Земя няма тумор, който да не може да бъде 'облизан' с малко хлебна сода и кленов сироп." Това е изумителното твърдение на подлагания на съмнение народен лечител Джим Келмън, който казва, че това простичко домашно лекарство може да спре и да даде обратен ход на смъртоносния растеж на раковите образувания. Неговите лоялни пациенти имат пълна вяра в човека, когото те с обич наричат Д-р Джим, и твърдят, че той прави чудеса.

"Д-р Джим ме излекува от рак на белия дроб", казва фермерът Йън Роудхаус. "Всички други лекари ми казваха, че ми остават 6 месеца живот. Но докторът започна да ми дава от неговата смес и след няколко месеца ракът си беше отишъл. На рентгена не можаха да открият и следа от него."

Д-р Джим открил това лечение съвсем случайно някъде в средата на миналия век, докато лекувал жените от едно семейство, поразени от рак на гърдата. В семейството имало пет сестри, четири от които починали от рак на гърдата. Тогава той попитал онази, която останала жива, дали има нещо различно в нейната диета и тя му казала, че много обича да си пийва кленов сироп с хлебна сода.

Оттогава Д-р Джим е раздал от този лек на повече от 200 души, диагностицирани с рак в последен стадий, и удивителното, както той твърди, е, че 185 от тях са живели поне още 15 години, като почти половината от тях са се наслаждавали на пълна ремисия на болестта. Когато това лечение се комбинира и с други безопасни и ефикасни лечения, като трансдермална терапия с магнезий, а също и с йод, вит.С, пробиотици и с други полезни въздействия като изобилно излагане на слънце, чиста вода и третиране с глина, би трябвало да се очакват дори още по-високи нива на ремисия.

Важно обаче е да не се използва хлебна сода, в която има добавен алуминий.

Някои хора вярват, че това работи, тъй като раковите клетки обичат захар, поради което излапват кленовия сироп и по този начин хлебната сода навлиза безпрепятствено в раковата клетка. Хлебната сода е като цианид за раковите клетки, защото ги удря с шокова вълна от алкалност, което позволява да влезе много повече кислород в тях, отколкото те могат да понесат. Раковите клетки не могат да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород.

От време на време двамата с моя съпруг приемаме ежедневно по 1 чаена лъжичка от тази смес. Ключът при загряването на сместа е да се сложи на много, много ниска температура. Иначе кленовият сироп прегаря и става ужасен на вкус. Но ако я загреете съвсем леко, като разбърквате в продължение 5 минути, докато двете съставки се смесят добре, тогава вкусът е доста приятен. Тази смес със сигурност не може да ви навреди. Стопроцентовият чист кленов сироп също е много полезен.

Рецепта с кленов сироп и сода против рак:
Смесете 3 части кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45о С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.
Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.
Променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!, а също и никакво бяло брашно.

Източник: www.rekata.org
Уважаеми клиенти,
напомняме Ви, че кленовият сироп не е лекарствен продукт или хранителна добавка, която се използва или препоръчва с цел лечение на което и да е заболяване. Кленовият сироп е хранителен продукт. Публикуваната по-горе информация е достъпна в интернет пространството, като от своя страна сме посочили източника.

Ню Ес Нет ЕООД като вносител не се ангажира с достоверността на даннинте, както и не препоръчва кленов сироп с цел лечение!






 


Нашите партньори:
ЗдравницаИна-Фарма ООД